ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

(Ανανέωση 14/6/2017)
Το www.espekm.gr αποτελεί την επίσημη διαδικτυακή ιστοσελίδα της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (Ε.Σ.ΠΕ.Κ.Μ).
H Ε.Σ.ΠΕ.Κ.Μ. μέσω του δικτυακού τόπου της espekm.gr, προσφέρει τις υπηρεσίες της υπό τους ακόλουθους όρους χρήσης, τους οποίους οι επισκέπτες /τριες /χρήστες/τριες καλούνται να διαβάσουν προσεκτικά και να προβούν σε επίσκεψη/χρήση των σελίδων/υπηρεσιών του, μόνο εφόσον τους αποδέχονται πλήρως. Η χρήση συνεπάγεται αποδοχή των όρων αυτών.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΣΕΛΙΔΑΣ

Στη σελίδα δημοσιεύονται ανακοινώσεις, δραστηριότητες, ενέργειες άρθρα και απόψεις της Ε.Σ.ΠΕ.Κ.Μ. Τα άρθρα, ανακοινώσεις, απόψεις κτλ που αναρτώνται με την υπογραφή της Ε.Σ.ΠΕ.Κ.Μ. ή του Διοικητικού Συμβουλίου της, τελούν υπό την έγκριση του Δ.Σ. της Ένωσης.
Παράλληλα στα πλαίσια μιας γενικότερης προσπάθειας ενημέρωσης των στρατιωτικών, αναδημοσιεύονται ειδήσεις, άρθρα, απόψεις, δημοσιεύματα κτλ από άλλα μέσα μαζικής ενημέρωσης που έχουν θέμα κυρίως τις Ένοπλες Δυνάμεις, τα Σώματα Ασφαλείας και την Εθνική Άμυνα.
Το espekm.gr προσπαθεί να παρέχει στον επισκέπτη/χρήστη/στρατιωτικό ολοκληρωμένη ενημέρωση σε επίκαιρα θέματα κυρίως «στρατιωτικού» ενδιαφέροντος. Το περιεχόμενο του παρέχεται δωρεάν, «ως έχει» και δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση υπόδειξη προς ενέργεια ή παράλειψη ή προσπάθεια επιβολής άποψης. Ο επισκέπτης/χρήστης αξιολογεί το περιεχόμενο της ενημέρωσης και δρα αυτοβούλως αποκλειόμενης οποιαδήποτε ευθύνης του espekm.gr.
Το espekm.gr δεν υιοθετεί απαραίτητα τις απόψεις, τις ειδήσεις, τις αναφορές, τις πληροφορίες που αναμεταδίδει και προέρχονται από άλλα Μ.Μ.Ε. ή ιστοσελίδες.
Το espekm.gr καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την ανάρτηση ορθών πληροφοριών και στοιχείων στο σύνολο των σελίδων του. Εντούτοις, το espekm.gr δε φέρει καμία ευθύνη για τυχόν παραπληροφόρηση, δημιουργίας εντυπώσεων, αναπαραγωγή λάθος είδησης ή ακόμα και ζημιά που ήθελε προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη κατά την επίσκεψή του στο espekm.gr από οποιοδήποτε αιτία και ενδεικτικά λόγω μη ορθότητας ή μη πληρότητας του περιεχομένου ή μη διαθεσιμότητας.

ΑΡΘΡΑ ΜΕΛΩΝ-ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

Το espekm.gr, δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιοδήποτε περιεχόμενο-άρθρα αναρτούν ή δημοσιεύουν οι χρήστες – μέλη. Εν τούτοις τα στοιχεία κάθε χρήστη-μέλους είναι στη διάθεση της Ε.Σ.ΠΕ.Κ.Μ. ακόμα και όταν πρόκειται για ανώνυμα άρθρα.

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Το espekm.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του στις αναρτήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το espekm.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το espekm.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ-ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

To espekm.gr αναδημοσιεύει άρθρα, νέα, ειδήσεις, επίκαιρα, αφιερώματα, φωτογραφίες κτλ από άλλες σελίδες, άλλα Μ.Μ.Ε. αλλά και από τους χρήστες του. Η ύλη αυτή παρουσιάζεται ελεύθερα, ως πρόσθετο πληροφοριακό περιεχόμενο. Το espekm.gr αναφέρει πάντα τις πηγές του υλικού που αναρτά ή ζητά ρητά από τους χρήστες που καταχωρούν άρθρα και φωτογραφίες να αναφέρουν τον κάτοχο των πνευματικών δικαιωμάτων, εφόσον είναι γνωστός ή την προέλευση των φωτογραφιών.
Το espekm.gr δεν φέρει ευθύνη για τυχόν καταχώρηση υλικού και φωτογραφιών χωρίς την άδεια του πνευματικού ιδιοκτήτη και εφόσον συμβεί κάτι τέτοιο γίνεται χωρίς δόλο και οποιοσδήποτε θίγεται μπορεί να επικοινωνεί άμεσα με το espekm @ espekm.gr και να ζητά την αναφορά της πηγής ή την απόσυρση της ανάρτησης.
Σε περίπτωση που οποιοδήποτε δημοσίευμα-αναδημοσίευση-φωτογραφία θίγει κάποιον ή θεωρεί ότι αναρτήθηκε κάτι που έχει ο ίδιος την πνευματική του ιδιοκτησία, με γραπτό αίτημά τους προς το espekm@ espekm.gr, μπορεί να επικοινωνεί με τους διαχειριστές του espekm.gr και να ζητά τη διόρθωση ή τη διαγραφή του το συντομότερο δυνατό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΣΕΛΙΔΑΣ

Με απόφαση του Δ.Σ. της Ε.Σ.ΠΕ.Κ.Μ. στο espekm.gr αναρτώνται διαφημίσεις (κυρίως από την Google). H σελίδα δεν γνωρίζει το περιεχόμενο των διαφημίσεων αλλά μέσω ρυθμίσεων έχει καταβάλει κάθε προσπάθεια να «αποκλείσει» κατηγορίες που μπορεί να μη συνάδουν με τη θεματολογία και το περιεχόμενο του espekm.gr. Παρόλα αυτά δεν φέρει ευθύνη για τις διαφημίσεις που με αυτοματοποιημένο σύστημα αναρτώνται και δύναται ανά πάσα στιγμή να αφαιρέσει οποιαδήποτε διαφήμιση που από «παράλειψη» ή λάθος αναρτηθεί και της γίνει γνωστή η παρουσία της.

ΕΣΟΔΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ

Με απόφαση του Δ.Σ. της Ε.Σ.ΠΕ.Κ.Μ. ΟΛΑ τα έσοδα από τις διαφημίσεις που αναρτώνται στο espekm.gr θα διατίθενται σε κάποιο κοινωφελές ίδρυμα που θα αποφασίζεται και θα ανακοινώνεται με δελτίο τύπου της Ένωσης.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Το logo του espekm.gr, όλα τα σχετικά κείμενα, φωτογραφίες και περιεχόμενο, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία και προστατεύονται από τους σχετικούς νόμους. Απαγορεύεται η αντιγραφή, η αναδημοσίευση, η μετάδοση από οποιοδήποτε μέσο, ηλεκτρονικό, έντυπο, τηλεφωνικό (π.χ. ιστοσελίδες, email, SMS, φωνητικές πύλες κλπ.), οποιουδήποτε τμήματος του περιεχομένου της σελίδας, σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την αναφορά της πηγής (espekm.gr ή Ε.Σ.ΠΕ.Κ.Μ.). Δεν απαιτείται άλλη άδεια (π.χ. γραπτή).

LINKS-ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Το espekm.gr δεν ευθύνεται για τη διαθεσιμότητα, το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες των εξωτερικών κόμβων στους οποίους επιλέγει να «μεταφέρεται» ο επισκέπτης/χρήστης μέσω link, hyperlink ή διαφημιστικού banner που φιλοξενείται στο espekm.gr.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ

Απαγορεύεται στον επισκέπτη / χρήστη κατά την περιήγησή του στο espekm.gr, η παραβίαση του ελληνικού, διεθνούς ή κοινοτικού δικαίου και του Κώδικα Συμπεριφοράς Χρηστών Internet (netiquette). To espekm.gr διατηρεί το δικαίωμα να στραφεί με οποιοδήποτε νόμιμο πρόσφορο μέσο κατά του επισκέπτη / χρήστη για την διακοπή της παραβίασης και την αποτροπή της επανάληψής της στο μέλλον, μη αποκλειόμενης της διεκδίκησης αποζημίωσης από τον επισκέπτη/χρήστη για ενδεχόμενη πρόκληση ζημίας.

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ

Οι αναρτήσεις στη σελίδα espekm.gr γίνονται από μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Σ.ΠΕ.Κ.Μ. και φέρουν συνολικά την ευθύνη των αναρτήσεων.